Dél-Afrika PRIVÁT SZAFARI TERVEK

Avagy néhány útvonalterv Dél-Afrika felfedezésére

Amikor privát afrikai szafari oldalunkon szafari tervekről beszélünk, fontos külön kiemelnünk, hogy ezeket a programokat nem azért tesszük fel oldalunkra, mert ezeket a szafari terveket akarjuk eladni Önnek, ez a kínálatunk, ezek közül választhat. Nem hiszünk az előre legyártott sablonokban, szafari tervekben, és kész utazási katalógusban, tudja, amikor azt lapozva egyszer csak Ön rábök az egyik afrikai szafari tervre, és azt mondja, „na, erre befizetek!”
Nem azért, mert ezekkel az előre elkészített szafari programokkal szerintünk baj lenne, egyszerűen azért van ez így, mert pályafutásunk során soha nem készítettünk kettő tökéletes egyforma szafari tervet Világutazóinknak.
Egyik afrikai országba sem. Soha.
​Ebből a tényből kiindulva határoztuk el anno épp, hogy csakis privát afrikai szafari programok (és egyéb privát utak) tervezésével fogunk foglalkozni, hiszen ahogy két egyforma Világutazó sincsen, úgy két egyforma elképzelés, vágy és álom sincsen, márpedig ezekből egyenesen következik, hogy kettő egyforma szafari program sincsen.
Mi abban hiszünk, hogy először is ismerjük meg Világutazóinkat, kérdezzük ki őket elképzeléseikről, készítsük el ügyfélprofiljukat, majd tervezzünk egy pontosan erre passzoló szafari programot. Éppen ezért az alábbi kalandokat, kérjük, tekintse amolyan referencia szafariknak, melyeket azért mutatunk be, hogy lássa, lehetőségei szinte végtelenek.
​Akármelyik afrikai országba is készüljön, a pár napos szafari programtól az egyhónapos kalandig minden elérhető (de akár hosszabb időszakot is meg tudunk tartalmasan tervezni), akár több országot is kombinálhat, vagy földi szafari kalandokat a repülős szafarival, a klasszikus szafarit a tematikus szafari kalandokkal, és még sorolhatnánk.

Amennyiben érdeklődik valamelyik szafari program iránt, és szívesen befizetne rá, mi először mindenképp az ügyfélprofil elkészítésével kezdjük, csak így vállaljuk az afrikai álom szafari megtervezését, hiszen így tudjuk garantálni, hogy a privát szafari legapróbb részlete is tökéletes lesz az Ön számára. Hogy hangzik mindez?

Néhány szafari terv dél-afrika legjobb helyeinek felfedezésére

3 napos luxus sátras szafari, Kruger Nemzeti Park

A villámlátogatás kiválóan összeköthető Cape Town vagy más városok felfedezésével, egyéb szafari desztinációkkal, mint Botswana vagy épp Namíbia, Dél-Afrika más remek szafari parkjaival, a Viktória-vízeséssel vagy épp valamelyik környező tengerparttal.

Szafari highlights:

Szállás minden igényt kielégítő, hangulatos, igazi szafari sátorban / a BIG 5 vadak megfigyelése testközelből a Kruger Park vadakban legkoncentráltabb területein / privát szafari igazi 4*4, nyitott szafari terepjáróval / gyalogos túrák a vadonban / éjszakai szafari opció / off road szafari kalandok

3 napos Madikwe Game Reserve szafari

A malári-mentes rezervátum gyakran családos vendégeink szafari úticélja, itt számos szafari lodge fel vannak készülve a legapróbb Világutazók fogadására is, gyakran külön programokat is szevreznek gyerkőceinknek, hogy helyi emberek segítségével ismerkedjenek az afrikai vadonnal. Változatos táj, sűrű vadállomány, remek szafari lodge szállások jellemzik a Madikwe rezervátumot, nem véletlen, hogy ilyen népszerű!

Szafari highlights:

Big 5 vadak megfigyelése / családi szafarik / off road kalandok / külön gyerek programok / éjszakai szafari opció / gyalogtúrák

3 napos Sabi Sabi Game Reserve szafari

A Sabi Sabi 50 km kerítés nélküli határral rendelkezik a Kruger parkkal, szakértők úgy tartják, ez a legjobb vadrezervátum egész Dél-Afrika területén. A Sabi Sabi több privát rezervátumra tagolt, melyek sokkal kevésbé zsúfoltak a szomszédos Kruger parknál, ezek a BIG 5 vadak megfigyelésére a legkiválóbb úticélok. 

Szafari highlights:

Szállás úgynevezett tented camp lodge-ban / BIG 5 vadak megfigyelése testközelből „bennszülött” kísérőjük segítségével / off road kalandok / privát piknikek a park legszebb részein / gyalogtúrák az afrikai vadonban 

5 napos Blue Train szafari: Balule Nature Reserve

A fantasztikus Blue Train vonat még a 19-ik században született egy álomból, hogy Kairót egy csodás luxusvonattal kössék össze a Cape Peninsula félszigettel – Kairóig sajnos soha nem ment a vonat, viszont hála ennek az álomnak, ma Dél-Afrikán belül utazhatunk különböző útvonalakon egy csodás vonaton. Micsoda kaland lehet ez Önnek is! 

Szafari highlights:

Utazás a legendás Bue Train vonaton / szafari kalandok a Balule Nature Reserve területén / tömegmentes szafari park / szafari kalandok igazi nyitott, 4*4 terepjárón   

5 napos Panoramic Route + Kruger szafari

A Kruger Nemzeti Park legszebb részeit kombináljuk ezen a szafari programon a legendás Panoramic Route bejárásával – ez utóbbit a lehető legjobb szívvel javasoljuk beletenni a szafari programba, hiszen a Blyde River Canyon nem csak Dél-Afrika, a kontinens, de a világ legszebb kanyonjai közé tartozik szerintünk, és mások szerint is.

Szafari highlights: 

A Blyde River Canyon, Panoramic Route bejárása / a Kruger Nemzeti Park több részén BIG 5 vadles / különleges szafari lodge szállások /a Kruger járatlan útjainak felfedezése „bennszülött” idegenvezetőjükkel   

5 napos Sun City + Pilanesberg szafari

Isten hozta az afrikai kontinens legnagyobb játszóterén, mely nemcsak a kicsik számára jelent hatalmas élményt – itt felnőtt Vilgutazóink is rövid időn belül újra gyereknek érezhetik magukat! Sun City egy komplett birodalom, királyság, nem mellesleg innen könnyedén megközelíthető a Pilanesberg Park egy (vagy több) BIG 5 vadles erejéig. Kiváló mix. egy különleges családi szafari programhoz! 

Szafari highlights:

Palace of the Lost City / privát szafari a Pilanesberg parkban / BIG 5 vadak

5 napos repülős golf szafari

Dél-Afrika igazi golfos paradicsom, a golfozók egyik legnépszerűbb bakancslistás úticélja. Jobbnál-jobb golfpályák az ország legkülönbözőbb, legszebb területein, ahol bizony az sem ritka, hogy a lyuk mellett megpillant majd egy vagy több zsiráfot, vagy más afrikai állatot. Akár „csak” az ország pályáit szeretné végigjátszani, akár kombinálná a golfot egyéb tevékenységekkel (szafari, városnézés, strand, bortúra stb.), Dél-Afrika biztosan elkápráztatja majd Önt is! 

Szafari highlights:

Csodás golfpályák / remek bortúrák / városnézés / privát szafarik / strand

5 napos horgász szafari a Kruger parkban

Dél-Afrika, a Kruger Nemzeti Park bizony a horgászok népszerű paradicsoma is – ugye mennyi lehetőséget rejt ez a park (is)? A privát szafari kalandokat kombinálhatja különböző horgász kalandokkal, ennek megfelelően fogjuk kiválasztani a szafari lodge szállásait is. Ideális pl. a Crocodile River folyónál található rész, ahol szárazföldről és folyóról egyaránt felmérheti majd horgász tudását. Indulhatunk? 

Szafari highlights:

Crocodile River horgász kalandok / izgalmas szafari lodge, privát szafari

7 napos Cape Town + Kruger privát szafari

Talán nem túlzás azt mondani, hogy egy Dél-Afrika utazásnak sem kellene eltelnie Cape Town, azaz Fokváros és környékének megtekitnse nélkül! Maga a város is hatalmas élmény, ínyenc éttermeivel, menő boltjaival, hangulatos jazz bárjaival, és még mi minden várja Önt a környéken! Pingvinek, fókák, a Cape Peninsula, Tábla-hegy, kis halászfalvak, csodás növényvilág, a Nagy Kékség… folytassam? 

Szafari highlights:

Cape Town nyüzsgő városa / privát szafari a Kruger parkban + 53 további..

9 napos Cape Town + Kruger szafari + tengerpart

Micsoda remek koktél, mely Dél-Afrika három különleges adottságát rejti, az Ön szájíze szerint keverhetően: Cape Twon fantasztikus városa (és környéke) egy izgalmas privát Kruger Park szafarival kombinálva, majd a kalandok levezetése Dél-Afrika egyik homokos tengerpartján, mondjuk Durban közelében.

Szafari highlights:

Cape Town és a Cape Peninsula felfedezése / pezsgőzés a Tábla-hegyen / merülés a nagy fehér cápával / Kruger privát szafari / BIG 5 vadak megfigyelése testközelből / sütkérezés a fehérhomokos tegerparton

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni egy Dél-Afrika privát szafari megszervezésére,
hívja a + 36 1 273 0782 telefonszámot vagy kattintson az alábbi gombra:

Néhány szafari terv dél-afrika legjobb helyeinek felfedezésére

9 napos Kgalagadi Transfrontier Park szafari

Privát szafari kalanadok a Botswana és Dél-Afrika határán található parkban. A park a Kalahári-sivatag déli részén található, különleges öko-szisztémával, színes állatvilággal rendelkezik, és nem látogatják tömegek, mint más parkokat Dél-Afrika területén. Akciódús park, akár összeköti Dél-Afrika más területeivel, akár nem, ebben  a programban nem fog csalódni!

Szafari highlights:

Privát vacsora saját séffel egy utatónál / helyi törzsek meglátogatása / homokdűne szafari / nyársas antilop megfigyelére (a park szimbóluma) / szurikáta fotózás / fekete sövényes oroszlánok fotózása

9 napos Winelands bortúra + Kruger szafari

Dél-Afrika remek borai világszerte híresek, és micsoda vidékeken teremnek a nemes nedűk! Ha a borokért nem rajong túlzottan, de a festői tájakat kedveli, akkor feltétlenül el kell látogatni Dél-Afrika borvidékeire. Stellenbosch, Paarl, Franschhoek – csak, hogy párat meg is említsünk a remek vidékek közül, melyeket feltétlen javaslunk.

Szafari highlights:

Borkóstolók a legjobb családi borászatokban / piknikek Winelands legszebb helyein / csokoládé kóstolók / ínyenc sajtok kóstolása / malária mentes szafari kalandok / a Garden Route felfedezése / gourmet kalandok

11 napos Cape Town, madár és bálna-les & privát szafari

Dél-Afrika területén számos érdekes állatot kaphat lencsevégre a szafari parkokon kívül is: megfigyelheti Boulder’s Bay pingvinkolóniáját, fóka-lesre indulhat, felfedezheti Dél-Afrika egyedülálló madárvilágát, Hermanus környékén megfigyelheti testközelből a bálnákat, elmerülhet Plettenberg Bay különleges élővilágában. Remek túra, nem csak természetjárók számára! 

Szafari highlights:

Bálna-les / a tradicionális helyi konhya végigkóstolása / Cape Town felfedezése / privát szafari / bálna, pingvin, fóka-les a legszebb helyeken

11 napos Cape Town + Kruger + Viktória-vízesés nászút

​Dél-Afrika igazi extravagáns úticél egy kalandos, luxus nászút megszervezésére. Elő osztályú szafari lodge szállások (akár olyan különleges lehetőséggel, mint a képen), romantikus vidékek, izgalmas, életre szóló élmények, ínyenc gasztronómia, színes programok: ez aztán biztosan nem egy átalgos nászút lesz! 

Szafari highlights:

​Szállás a szabad ég alatt ely luxus lodge vendégeként / romantikus piknik kalandok / gyertyafényes vacsora a vadonban / a Viktória-vízesés és környékének felfedezése földön-vízen-levegőben / közös kihívások a nászút ideje alatt / a romantikus Cape Town felfedezése / pingvin, fóka-les

13 napos Cape Town, Kruger + Mozambique tengerpart

Kifijezetten ínyenc Világutazók számára javasolt a program, akik szeretik a járatlan, kevésbé felkapott úticélokat. Ha Dél-Afrika legszebb látnvalói és a szafari kalandok után egy olyan tengerpartra szeretne menni, ami a turistaradarok alatt található, de legalább olyan szép, mint az Indiai-óceán ismertebb szigetei, akkor Mozambique tengerpartja Önnek való lehet!

Szafari highlights:

Cape Town felfedezése privát idegenvezetővel / Cape Peninsula és látnivalói bejárása / privát szafari kalandok a Kruger (vagy másik) Nemzeti Parkban / tengerparti pihenés + aktív programok Mozambique parjainál

14 napos Kruger szafari, bortúra + Seychelles / Mauritius

Igazi ínyenc utazás, ideális választás lehet nászútnak, egy romantikus szafari + tengerpart kombónak, egy fontos esemény, évforduló megünnepléséhez, vagy egyszerűen csak akkor, ha a szafari kalandokat összekötné egy kis tengerparttal valahol a környező, festői szigetek egyikén. Cape Town-nal kiegészítve pedig egyszerűen maga a tökély!

Szafari highlights:

Cape Town és a Cape Peninsula felfedezése / privát BIG 5 szafari kalandok a híres Kruger parkban / Dél-Afrika legszebb borvidékeinek, legjobb borainak megismerése / pihenés az Indiai-óceán egyik szigetén

15 napos Namíbia, Botswana, Dél-Afrika & Viktória-vízesés

3 ország, 3 különböző kultúra, változatos természeti csodák, izgalmas szafari kalandok földön-, vízen & levegőben, mindez megkoronázva a Viktória-vízeséssel, hát lehet ennél szebbet elképzelni egy afrikai szafari programra? Talán, csak akkor, ha még több időre mennének, még több szafari kalanddal a programban…

Szafari highlights:

Egy ilyen utazásba legalább 50-60 különleges szafari élmény is beleférhet, attól függően, hogy mennyire szeretnének aktív szafari kalandot, ezeket még felsorolni is nehéz egy lapon

16 napos privát szafari Dél-Afrika legjobb parkjaival

Maximalistáknak, akik nem csak az ország 1-1 legfontosabb látnivalóira kíváncsiak, hanem mindent akarnak, amit Dél-Afrika a szafari szerelmesei számára nyújtani tud. A szafari lehet hosszabb is akár, de ennyi időbe a legfontosabb parkok már nagyjából beleférnek.

Szafari highlights:

Cape Town bemelegítésnek / Kruger Nemzeti Park / Greater Kruger / Madikwe / Sabi Sabi / Pilanesberg / Kgalagadi Transfrontier Park szafari parkok kombinálva tetszőlegesen azokkal, melyek az Ön számára tökéletesek (saját ügyfélprofilja alapján együtt határozzuk meg)

17 napos Botswana, Viktória-vízesés, Dél-Afrika luxus szafari

3 ország felfedezése a legmasabb színvonalat garantáló, különleges szafari lodge szállások vendégeként, hogy ne csak a napi szafari kalandok legyenek életre szóló élmény! Egy szafari lodge NEM csak alvásra való, hiszen egy jól megválasztott szállás nagyban befolyásolja, hogy egy „elmegy, minden rendben volt” szafari programon vesz részt, vagy élete kalandján! 

Szafari highlights: 

Privát szafari kalanadok Botswana, Dél-Afrika legjobb parkjaiban / szállás különleges, luxus szafari lodge -okban / Viktória-vízesés bejárása

19 napos luxus vonat, Viktória-vízesés, Dél-Afrika + Zambia szafari

Tartalmas, izgalmas, változatos, gyönyörködtető! A program során Dél-Afrika egyik legjobb luxus szafari vonatján (Rovos Rail), és Afrika egyik legjobb szafari hajóján (The Zambezi Queen) is utazhat, a szokásos privát szafari kalandokon felül. Dél-Afrika legszebb helyein kívül Zambia és Zimbabwe geyes csodái is belekerültek a szafari programba, micsoda utazás lesz ez!

Szafari highlights:

Rovos Rail / The Zambezi Queen / Pretoria / Lusaka / Chobe River / Viktória-vízesés / Lower Zambezi National Park / hajó – luxus vonat – BIG 5 szafarik – csodás afrikai tájak kombinációja

21 napos Dél-Afrika all stars privát szafari

Ahogy a szafari neve is mutatja, Dél-Afrika (szinte) összes csodája egy programba sűrítve, ha nem csak a legjobb szafari helyszínek érdeklik, de Dél-Afrika kultúrája, páratlan természeti kincsei is, a legszebb nagy és kisvárosait is felfedezné, akkor ez a szafari Önnek való. Ha szeretné Dél-Afrika borvidékeit és legjobb borait megismerni, meglátogatni bennszülött törzseit, megfigyelni az óceán izgalmas élővilágát testközelből (pingvinek, fókák, delfinek és bálnák társaságában), esetleg merülni a nagy fehér cápával, akkor ebben a szafari programban nem fog csalódni!

Szafari highlights: minimum 150 izgalmas életélmény – kipróbálja?

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni egy Dél-Afrika privát szafari megszervezésére,
hívja a + 36 1 273 0782 telefonszámot vagy kattintson az alábbi gombra:

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169