KENYA PRIVÁT SZAFARI TERVEK

Avagy néhány útvonalterv kenya felfedezésére

Amikor privát afrikai szafari oldalunkon szafari tervekről beszélünk, fontos külön kiemelnünk, hogy ezeket a programokat nem azért tesszük fel oldalunkra, mert ezeket a szafari terveket akarjuk eladni Önnek, ez a kínálatunk, ezek közül választhat.
Nem hiszünk az előre legyártott sablonokban, szafari tervekben, és kész utazási katalógusban, tudja, amikor azt lapozva egyszer csak Ön rábök az egyik afrikai szafari tervre, és azt mondja, „na, erre befizetek!”
Nem azért, mert ezekkel az előre elkészített szafari programokkal szerintünk baj lenne, egyszerűen azért van ez így, mert pályafutásunk során soha nem készítettünk kettő tökéletes egyforma szafari tervet Világutazóinknak. Egyik afrikai országba sem. Soha.
​Ebből a tényből kiindulva határoztuk el anno épp, hogy csakis privát afrikai szafari programok (és egyéb privát utak) tervezésével fogunk foglalkozni, hiszen ahogy két egyforma Világutazó sincsen, úgy két egyforma elképzelés, vágy és álom sincsen, márpedig ezekből egyenesen következik, hogy kettő egyforma szafari program sincsen.​
Mi abban hiszünk, hogy először is ismerjük meg Világutazóinkat, kérdezzük ki őket elképzeléseikről, készítsük el ügyfélprofiljukat, majd tervezzünk egy pontosan erre passzoló szafari programot. Éppen ezért az alábbi kalandokat, kérjük, tekintse amolyan referencia szafariknak, melyeket azért mutatunk be, hogy lássa, lehetőségei szinte végtelenek.
​Akármelyik afrikai országba is készüljön, a pár napos szafari programtól az egyhónapos kalandig minden elérhető (de akár hosszabb időszakot is meg tudunk tartalmasan tervezni), akár több országot is kombinálhat, vagy földi szafari kalandokat a repülős szafarival, a klasszikus szafarit a tematikus szafari kalandokkal, és még sorolhatnánk.

Amennyiben érdeklődik valamelyik szafari program iránt, és szívesen befizetne rá, mi először mindenképp az ügyfélprofil elkészítésével kezdjük, csak így vállaljuk az afrikai álom szafari megtervezését, hiszen így tudjuk garantálni, hogy a privát szafari legapróbb részlete is tökéletes lesz az Ön számára. Hogy hangzik mindez?

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni egy Kenya privát szafari megszervezésére,
hívja a + 36 1 273 0782 telefonszámot vagy kattintson az alábbi gombra:

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169