Hogyan tervezzük meg álmai szafari kalandját?

PRIVÁT AFRIKAI SZAFARI – AJÁNLATKÉRÉS

Az, hogy ön eljutott erre az oldalra, számomra azt jelzi, hogy komolyan gondolja egy privát afrikai szafari megtervezését.
Az elmúlt 11 év során, mióta privát utazások szervezését – köztük számos privát szafari – bonyolítottam, tapasztalataim alapján megalkottam az ötlépéses utazástervezői szisztémát, mely Önnek is garantálja a privát szafari sikerét, azt, hogy ne egy „minden rendben volt” szafari programon vegyen részt, még csak ne is egy tökéletesen, hanem a privát szafari élete nagy kalandja legyen! Hogy hangzik mindez?

Egy privát utazás, szafari megtervezése ugyanolyan mesterség, tudomány, mint bármi más, amit megtanul az ember, ami azt is jelenti, hogy egy szafari megszervezésének is megvannak a kötelező lépései, apró titkai és trükkjei, melyeket be kell tartani és figyelembe kell venni, ha a tökéletes szafari megtervezése a cél (ezért is bízza sok ember ezt egy szakemberre).

Márpedig, mi más lehetne a minimum elvárás, nem igaz?
És persze a tervezés szépségei mellett ott vannak a buktatók is: tudta Ön például, hogy egy egyszerűbb privát szafari megtervezése is minimum 38 buktatót rejt magában?
Bizony, és itt nem egy, az afrikai kontinenst átszelő 30 napos hatalmas szafari kalandról beszélek, hanem ezek már egy 5-6-10 napos szafari során is elkerülnek.

Azért, hogy Önnek csak a tervezés örömeivel, izgalmaival kelljen foglalkozni, szeretném kiemelni, hogy mi egy privát afrikai szafari megszervezését is csak az általunk létrehozott szisztéma alapján vállaljuk, mert így tudjuk garantálni Önnek, hogy a privát szafari legapróbb részlete is olyan lesz, amilyennek Ön elképzelte és megálmodta. Ezért, engedje meg, hogy az alábbiakban, pontokba szedve bemutassam e szisztéma lényegét, melynek lépcsőfokai egymásra épülnek.

MI TÖRTÉNIK, MIUTÁN ELKÜLDTE NEKÜNK AJÁNLATKÉRÉSÉT

  1. Munkatársuk felveszi Önnel 48 órán belül a kapcsolatot, és átbeszélik a szafari alapvető paramétereit, hogy rögtön meg tudjuk mondani Önnek, tudunk-e segíteni a tervezett szafari megszervezésében
  2. Amennyiben úgy látjuk, tudunk segíteni a kért szafari megtervezésében, úgy elküldjük tájékoztató anyagunkat Önnek, hogy további fontos információkat adjunk magunkról. Miért? Hogy Ön is el tudja dönteni, minket választ-e az álom szafari megszervezésére
  3. Amennyiben mindketten úgy döntünk, hogy szívesen állunk a közös munka elé, úgy várjuk szeretettel egy személyes konzultációra irodánkban, természetesen egy előre egyeztetett időpontra, amikor is csakis Önnel, és álmaival foglalkozunk. Itt elkészül az Ön személyes ügyfélprofilja, mi ez alapján fogjuk Önnek tervezni a szafari minden egyes momentumát. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy személyes találkozó nélkül nem tudjuk vállalni az együttműködést!
  4. A találkozót követően küldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat 48, maximum 72 órán belül a szafari minden részletével
  5. Finomhangolás, az ajánlat esetleges csiszolása
  6. Papírmunka, foglalás véglegesítése, fizetés elintézése
  7. Ön elutazik élete nagy szafari kalandjára
  8. Hazaérkezik, szívesen vesszük beszámolóját!
  9. Üdvözöljük a Baggio Világutazók táborában

Ajánlatkérés

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169