Baggio az egyetlen, nemzetközileg is elismert
​Private Travel szakértő Magyarországon​

A Baggio sztori

Hiszem, hogy az elmúlt, utaztatásban eltöltött 18 év minden egyes pillanata, tapasztalása ide, a Private Travel Concierge szolgáltatás Magyarországi bevezetéséhez vezetett. 
De hogy váltam Magyarország első Private Travel szakértőjévé, és az utazásszervezők úri szabójává?
​Honnan ered a private travel concierge szolgáltatás, és miért jó ez Önnek?
Ennek történetét, a Baggio Private Travel® brand rövid sztoriját ismerheti meg. Ha Ön is olyan, mint a legtöbb Világutazóink, néhány ponton magára ismer benne valószínűleg…

2001 – HOGY KERÜLTEM AZ UTAZÁSI TERÜLETRE?

Amikor 2001-ben kisétáltam a főiskola kapuján francia nyelvtanári diplomám-mal a zsebemben, nem is sejtettem, hogy hamarosan egy tunéziai kiutaz-tatóval kötök szerződést.
​Azon a sorsfordító délutánon mindössze pár óra állt rendelkezésem-re, hogy eldöntsem, elvállalom-e a tunéziai állást. Mérlegelnem kellett, hogy itt tudok-e hagyni mindent és elköltözni egy teljesen ismeretlen országba.
​Bevallom, „kicsit” talán kényszerből, mondhatni elkeseredésből vállaltam el végül az állást…
Azóta több mint másfél évtizedet töltöttem el ebben a csodálatos szakmában. Számításaim szerint idáig 43 ország 1.237 nyaralóhelyét és látványosságát jártam be személyesen.
Ez idő alatt munkám hivatássá vált és szenvedéllyé nőtte ki magát! 1000-nél is több kiválóan sikerült utazást szerveztem ügyfeleimnek, és több mint ötezer utassal beszélgettem álmaikról, utazásokról, életélményekről. 
Mindez a tudás, szervezői tapasztalat és élmény a személyes garanciám arra, hogy utazásával a megfelelő ember foglalkozik.
Tunéziából hazatérve dolgoztam kis irodában, vittem is egyet saját magam, s beleszerettem a gondolatba, hogy egyszer majd saját céget építsek fel. Gondoltam, először jó volna ezt kitanulni valamelyik profi irodánál.
​Így kerültem Magyarország akkori egyik legjobb irodájának kiutaztató részlegéhez, ahol élesben tanulhattam ki a szakmát. Láttam, mi működik jól és mi kevésbé a magyar piacon. Hihetetlenül értékes tapasztalatokat szereztem itt, amik nélkül biztosan nem vált volna belőlem Magyarország első Private Travel szakértője.  

2007 – MEGVALÓSÍTJUK SAJÁT ÁLMAINKAT

Amikor 2007-ben elindítottuk első, saját utazási vállalkozásunkat, egy dologban azonnal egyetértettünk: mindenképpen szerettünk volna valami újat adni az embereknek. Mást, mint ami akkor elérhető volt az utazási piacon.
Kezdettől fogva igyekeztünk egyedi, kifejezetten az utas igényeire fókuszáló szolgáltatást nyújtani, hiszen ebben láttuk vállalkozásunk jövőjét.
​Azelőtt Magyarország egyik legnagyobb utazási irodájánál dolgoztunk, és folyamatosan szembesültünk azzal, hogy az ügyfelek egy jelentős részének igényeit a katalógusban szereplő  csoportos utazások, charteres turnusok nem elégítik ki.
Kollégámmal egy téli szezon alatt átlagosan 1.200 ügyféllel kerültünk kapcsolatba fejenként, melyből minden harmadik ember kiemelt valamit az utazásában, amit módosítani szeretett volna.
​Alkalmazottként akkor ez egy „komoly probléma” volt számunkra, hiszen rá kellett beszélnünk az ügyfeleket az általunk kínált félmegoldásokra.
Kollégámmal mi abban leltük örömünket, hogy személyes kapcsolatot alakítsunk ki az ügyféllel, megismerjük, majd olyan utazást állítsunk össze számára, melyre élete végéig emlékezni fog.
​Ezt a törekvésünket a kész katalógus utazások, melyeket el kellett adnunk, eleve megölték.
Előbb-utóbb ez már annyira lesújtó volt számunkra, annyira belefásultunk ebbe a munkába, hogy a kezdeti lelkesedésünk, motiváltságunk szinte a nullára csökkent.
Éppen ezért elhatároztuk, hogy ezt a nyomasztó problémát lehetőséggé kell változtatnunk, életünk hatalmas lehetőségévé!
Rájöttünk, hogy nekünk a saját utunkat kell járnunk, és azokkal az utazni vágyó ügyfelekkel kell kiemelten foglalkoznunk, akiknek nem feleltek meg a katalógusban szereplő csoportos lehetőségek, átlagos utazások.
​Nem volt hát maradásunk, legbenső énünkre hallgatva létrehoztuk 2007-ben saját irodánkat…

2010 – A BAGGIO PRIVATE TRAVEL® BRAND MEGSZÜLETÉSE

2010, az első valóban saját cégem megalapítása óta már tudatosan figyelek, hogy kizárólag egyedi igények alapján összeállított privát utazások szervezését vállaljuk el, hiszen elfogadjuk, hogy mindenhez mi sem érthetünk igazán. 
​Tudjuk, hogy mit képviselünk, ezáltal azt is, hogy milyen ügyfelek részére vagyunk mi az ideális partner.
​Tudjuk, miben szereztük a legtöbb tapasztalatot, hogy miben vagyunk a legjobbak, s csak erre koncentrálunk.
Ennek köszönhetjük, hogy Világutazóink nagy része ajánlásra érkezik hozzánk, vagy azt követően talál rá irodánkra, hogy előttünk több kört futott már hagyományos utazási irodáknál, de nem talált olyat, aki valóban minden egyedi igényét figye-lembe tudta volna venni. ​
​Világutazóink visszajelzései alapján mi éppen ezek megvalóításában vagyunk a legerősebbek, nem véletlen, hogy az „Utazásszervezők Úri Szabójaként” is szoktak minket emlegetni. 
Többet tanultunk az elmúlt évek során az egyedi utazások szervezésről, mint az ezt megelőző 10 évben.
Tapasztalataink alapján olyan rendszert alkottunk, amely garantálja Önnek is, hogy utazása minden részlete tökéle-tes lesz. Mindig.
Ez a Baggio Pivate Travel® brand, amire büszkék vagyunk, hiszen a Private Travel Concierge szolgáltatás bevezetésével a magyarországi utazóközönségnek is olyan alternatívát kínálunk, melyet senki más.

2015 – BAGGIO, TRAVELLER MADE® BRAND

Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy 8 év kemény és céltudatos munka után a Baggio Private Travel® az exkluzív Traveller Made®, svájci székhelyű   szervezet tagja lett

Ez a szervezet tömöríti Európa és a világ legjobb, kizárólag prémium, luxus vagy high-end kategóriában dolgozó travel designereit. Ez a világ utaztatási elitje, tele neves, patinás céggel.
Ez a szervezet tömöríti Európa és a világ legjobb, kizárólag prémium, luxus vagy high-end kategóriában dolgozó travel designereit. Ez a világ utaztatási elitje, tele neves, patinás céggel.

2017 – PRIVATE TRAVEL CONCIERGE SZOLGÁLTATÁS BEVEZETÉSE

Így utólag visszagondolva a 2001 óta eltelt időszakra, már pontosan látom, hogy azóta, hogy beléptem e csodás világba, az utaztatásba, minden tapasztalat, kihívás egy irányba vezetett.
​Pontosan ide, a Private Travel Concierge szolgáltatás bevezetéséhez.

7 év sok idő, sok elégedett Világutazó.  Ennyi speciális tapasztalattal az egyedi, privát utazások világában, immár minden sokkal letisztultabb.
​Azt mondják, nem az a tökéletes, amihez nem lehet mit hozzátenni, hanem az, amiből nem lehet mit elvenni.

A Baggio Private Travel® brandünket tudatosan tisztítottuk meg az évek során minden felesleges elemtől.
Így született meg a Private Travel Concierge szolgáltatás.
​Igényes Világutaknak szól.

Önnek.

2019 – TRAVELLER MADE 2ND GRAND DESIGNER CÍMET NYERÜNK

A Traveller Made szervezetbe bekerülni óriási dicsőség, jelenleg 69 országból mindössze 418 meghított tagja van a szervezetnek.
Amikor 4 éve tagok lettünk, hatalmas elismerés volt ez számunkra, hiszen Magyarországból több utazásszervezőt azóta sem hívtak meg. Egyet sem…
4 éves tagság után, folyamatos fejlődésünknek és újításainknak is köszönhetően a 2nd grand designer címet is megkaptuk. 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni egy privát szafari megszervezésére,
hívja a + 36 1 273 0782 telefonszámot vagy kattintson az alábbi gombra:

Baggio Private Travel Kft. / +36 1 273 0782 / info@baggioprivatetravel.hu / MKEH engedélyszámunk U-00169